Kosemat til lange VM-sendinger

Det er viktig å holde energinivået oppe, også for oss som kun følger med fra sofaen.

Ski-VM betyr for mange av oss at det klokkes inn noen ekstra timer foran TV-skjermen. Opptak og nett-TV gjør også at man kan få med seg det meste av moroa uten å ta fri fra jobben. 

I helgene begynner øvelsene tidlig, så derfor har vi funnet frem til noen gode frokostoppskrifter så du kan gjøre VM-morgenstunden komplett.

Hvis du ser for deg at også middagen kommer til å bli inntatt foran TVen den kommende uken kan det være greit å få litt inspirasjon slik at du kan variere menyen. Vi har funnet frem retter som ikke tar alt for lang tid å lage, er deilige å kose seg med til middag, men også som en kveldssnacks, og ikke minst retter som kan inntas i sofaen. 

Vi i SPAR er stolt sponsor av de norske skijentene og gleder oss til VM! Vi har fylt opp butikkene med deilige tilbud, husk også at du alltid kan spørre oss om tips og råd.

Relatert innhold

SPAR støtter skijentene

SPAR er stolt sponsor for Kvinner Elite Landslaget.

Halve tallerkenen grønn

Sammen med kokkelandslaget og skijentene har vi laget ti oppskrifter på sunne, enkle og delikate retter der halve tallerkenen er grønn.

Amerikanske pannekaker med jordbærsalat og blåbærsirup

Ferdige amerikanske pannekaker med fantastisk tilbehør. Disse går unna!

Hjemmelaget müsli

Hjemmelaget müsli + yoghurt og bær = ny favoritt!

Scones til frokost

La julestria rulle sine egne veier og nyt en lat morgen med ferske scones og en kopp te med smak av kanel og stjerneanis. (oppskriften gir ca. 10 stk)