Ingredienser
Godt tilbehør til grillpølsene er hele jobben og vi har gjort den enkel for deg.
Fremgangsmåte
-
Grill pølsene og server med delt grillet avokado, lefser, brød, coleslaw og god salsatopping på pølsene.
-
Ha mais i en skål. Mos det litt sammen med en gaffel.
-
Finhakk jalapeño og hvitløk, og ha det i. Tilsett limesaft, olje, salt og pepper og dryss over koriander.
-
Bland sammen Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft, salt og pepper i en bolle. Finhakk gressløken og ha den i.
-
Rasp gulrot, finhakk stangselleri og skjær kålen i tynne strimler. Ha alt i bollen og bland godt sammen.
-
Skrell potetene og kok dem møre. La potetene avkjøles litt og del dem opp i mindre biter.
-
Ha i sennep, persille og sesamfrø. Smak til med salt og pepper.