Hvordan fungerer nettbutikken?

Plukk varer fritt fra vårt sortiment eller legg oppskrifter i handlekurven. Vi garanterer samme gode priser og tilbud som i våre butikker. Er det avvik gjelder beste pris for deg som kunde!

Du kan hente dine ferdig pakkede varer i alle våre butikker som tilbyr netthandel (fra 0,-), eller vi leverer de hjem på døren din (fra 69,-). Prisen på henting og hjemlevering kan varierer - avhengig av hvilken butikk du som kunde handler fra.

Du kan sende bestilling eller endre bestilling inntil 6/8 timer før varene skal hentes/leveres (avhengig av butikk)

For å komme i gang, kan du registrere deg her.

Les mer
 1. bankkort

  Betaling og sikkerhet

  Du kan velge å enten betale med bankkort, bedriftskort eller faktura når du bestiller.
  Med bankkortet blir ikke kontoen belastet før varene er plukket og pakket. Som SPAR kunde kan du også velge å betale med faktura, som har 14 dagers betalingsfrist fra du legger inn din bestilling. Gjelder både for bedrift og privat. 
  Dersom du har spørsmål om din faktura anbefaler vi at du tar direkte kontakt med Walley, som er vår leverandør av betalingsløsninge, direkte: 

  For privatkunder:
  Telefon: 22 41 14 55 
  E-post: hello@walley.no

  For bedriftskunder:
  Telefon 22 42 42 72
  E-post: b2b@walley.no

 2. lastebil

  Hjemlevering

  Du får en SMS fra oss når det er ca 30 minutter til sjåførens ankomst. Sjåføren bærer varene helt til døren. Vår transport sikrer en ubrutt kjøle- og frysekjede slik at varene har beste kvalitet når de leveres til deg.

 3. Kartmarkør

  Hente selv - utlevering

  Bestill og betal varer fra din mobil, nettbrett eller PC på spar.no. En SMS vil bli sendt når varene er klare for henting. Henvend deg ved hentepunkt i butikken eller kontakt en av våres ansatte

Gå til nettbutikken

Områder vi dekker

Vi leverer varer til flere steder i Norge og utvider fortløpende. Hvis du vil hente varer ved et av våre hentepunkter, kan du selvsagt gjøre det uavhengig av om du bor innenfor utleveringsområdet.

Så enkelt er det

 1. Logg inn med Trumf eller handle som gjest

  Som Trumf-medlem får du tilgang til å spare penger via Trumf-bonus, egne tilbud, kuponger og en mer personlig handleopplevelse. Dette gjelder ikke bare dagligvare, men også drivstoff, blomster, reise, strøm og mer. I tillegg er det GRATIS å bli medlem. 

  Registrer deg her
 2. Legg inn bestilling

  Velg mellom å få varene levert hjem eller hent dem ferdigpakket i butikken. Se ledige tidspunkt i din nærmeste nettbutikk.

  Les mer om henting/levering
 3. Også gjenstår det bare å lage maten selv

  Med SPAR nettbutikk kan du være trygg på at du får ferske og gode råvarer. Varene blir håndplukket av oss i SPAR.

  Kom i gang

Spar tid, og gjør dagligvarehandelen din på nett

I nettbutikken til SPAR kan du enkelt finne de varene du måtte trenge til hverdag, fest, helgekos og på hytta. Få varene levert hjem eller hent selv i butikken!
Illustrativt banner