Aktuelt

På denne siden kan du lese mer om aktuelle saker fra SPAR.

Halve tallerkenen grønn

Sammen med kokkelandslaget og skijentene har vi laget ti oppskrifter på sunne, enkle og delikate retter der halve tallerkenen er grønn.

Kan du redde verden med iskrem?

Ben & Jerry’s iskrem forbinder du kanskje med sofakroken, Cookie Dough og morsomme slagord – og det stemmer, men bak dette ligger også en stolt historie og sterke initiativer som er grunnlaget for hele forretningsdriften.

Tacomiddag hele uken?

Lek deg med ingrediensene og fyll på med friske grønnsaker, her er det kun fantasien som setter grenser.

Fjerner russiske varer fra våre butikkhyller

I solidaritet med Ukraina fjerner vi nå russiske varer fra våre butikker.

Nye funksjoner i Throw No More-appen

Visste du at vi i 2021 gjennom appen, Throw No More, solgte mer enn 5,5 millioner varer som sto i fare for å gå ut på dato?

Plastpose, papirpose eller handlenett?

Uansett hvilken du velger er det viktigste at du gjenbruker den!

SPARs kunder har bidratt med 9 millioner til Røde Kors

I 2021 har våre kunder brukt Pantelotteriet flittig, det er vi glade for!

Husk å bekrefte Trumf-kontoen din

Trumf styrker personvernet. For å fortsette å spare bonus hos oss må du bekrefte at bankkontoen som er registrert i Trumf tilhører deg. Dette for å sikre at opplysningene som vises er knyttet til kontoer der du selv står som eier.

Tid for mat fra havet

For mange nordmenn er nok sjømat, og spesielt reker, forbundet med sommer. Men det er faktisk nå på vinteren at sjømaten er på sitt aller beste.

Appelsintid

Den gule, runde og saftige frukten er på sitt beste på vinteren og passer utmerket som turmat, dessert, kveldskos, tilbehør og snacks.

Pakk tursekken og gå ut

Ta med hele familien ut, gjør morsomme aktiviteter og nyt god mat utendørs.

SPAR lanserer en ny generasjon bæreposer

Når du kjøper en bærepose fra SPAR, skal du vite at vi har jobbet hardt for at posen skal være så miljøvennlig som mulig. Derfor er vi nå stolte over å lansere neste generasjon bæreposer, med 80 % resirkulert plast.

SPAR skal redusere matsvinn med 70 prosent

I SPAR har vi en ambisiøs målsetning om å redusere matkasting med 70 prosent innen 2025. Her kan du lese mer om våre tiltak for å nå målet.

Bestill kake på nett og hent hos SPAR

Sett sammen din egen variant, eller velg blant bestselgere! Din kakefavoritt bestiller du enkelt på kakebestilling.no for å hente den i din lokale SPAR/EUROSPAR-butikk.