Aktuelt

På denne siden kan du lese mer om aktuelle saker fra SPAR.

SPAR Norge vant internasjonal bærekraftpris

SPAR Norge og NorgesGruppen har vunnet prisen Convenience Retail Sustainability Award for å ha utmerket seg med sin miljøbutikk på Snarøya.

Husk å bekrefte Trumf-kontoen din

Trumf styrker personvernet. For å fortsette å spare bonus hos oss må du bekrefte at bankkontoen som er registrert i Trumf tilhører deg. Dette for å sikre at opplysningene som vises er knyttet til kontoer der du selv står som eier.

SPAR Kaldnes Brygge fikk pantemillionær nr. 100

En 22-åring fra Tønsberg fikk livet forandret på fredag ettermiddag. Da dro han til sin lokale SPAR-butikk for å pante, for første gang på et halvt år. Valget han tok gjorde ham til millionær.

Legg til kai hos SPAR

Vi har over 45 butikker som ligger ved eller i nærheten av en brygge slik at du enkelt kan plukke med deg en god lunsj eller middag til sjøs.

Sommerens nyheter er her

Det er Sommervibber hos SPAR i år også: Se våre heteste nyheter!

Våre tiltak mot koronaviruset

Her finner du de tiltakene vi har innført og grepene vi har tatt for at det skal være trygt for deg å handle i våre butikker.

Slik gjør du grillmåltidet litt sunnere

Med noen enkle grep kan du gjøre grillmåltidet litt sunnere denne sommeren!

Sommervibber hos SPAR: Våre beste sommeroppskrifter

I SPAR ønsker vi å gi deg smakfulle Sommervibber gjennom hele sommeren. Her finner du inspirasjon til den beste sommermaten.

Følg handlevettreglene

For at alle skal få en så trygg handel som mulig er det viktig at vi alle forholder oss til enkle handlevettregler i butikken.

SPAR lanserer en ny generasjon bæreposer

Når du kjøper en bærepose fra SPAR, skal du vite at vi har jobbet hardt for at posen skal være så miljøvennlig som mulig. Derfor er vi nå stolte over å lansere neste generasjon bæreposer, med 80 % resirkulert plast.

Nå blir det forbudt med engangsplast

Visste du at omtrent halvparten av all plast som produseres i dag, er for engangsbruk? Det skal det nå bli slutt på - fra 3. juli innføres det nemlig forbud mot engangsplast.

SPAR skal redusere matsvinn med 70 prosent

I SPAR har vi en ambisiøs målsetning om å redusere matkasting med 70 prosent innen 2025. Her kan du lese mer om våre tiltak for å nå målet.

Nyhet hos SPAR: Funkygine Fiberstykker

Nå finner du Funkygine Fiberstykker i din SPAR- og EUROSPAR-butikk!

Bestill kake på nett og hent hos SPAR

Sett sammen din egen variant, eller velg blant bestselgere! Din kakefavoritt bestiller du enkelt på kakebestilling.no for å hente den i din lokale SPAR/EUROSPAR-butikk.

Ta vare på naturen rundt deg

Nå forsvinner engangsserviset – flergangsservise og palmeblader overtar.

#einmeterkjærleik

Ta vare på de rundt deg og gi #einmeterkjærleik.