SPAR støtter skijentene

SPAR er stolt sponsor for Kvinner Elite Landslaget.

SPAR har hatt et godt samarbeid med Norges Skiforbund siden 2007, og denne avtalen er nå fornyet for sesongen 2022/2023. I tillegg til å sponse Kvinner Elite NSF, viderefører SPAR avtalen med NSF sine regionale rekrutteringslag.

- Vi er stolte over å få sponse verdens beste landslag for kvinner, og gleder oss over å fortsette det gode samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn, sier markedssjef Martin Munthe-Kaas.

Avtalen med regionale rekrutteringslag er også fornyet. Regionslagene representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som har ambisjon om å bli eliteutøvere.

 - Vi ønsker også å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet og i lokale idrettslag, og derfor er samarbeidet med regionslagene svært viktig. SPAR vil være støttespiller for både bredde og topp, sier Munthe-Kaas. 

-Vi er veldig fornøyd med at SPAR er med oss videre som samarbeidspartner. At SPAR også fortsetter samarbeidet med Regionslagene gjør fornyelse av avtalen ekstra gledelig, sier langrennssjef Espen Bjervig.

Utøvere på Kvinne Elite Landslaget 2022/2023:

Ane Appelkvist Stenseth

Grong IL

Anna Svendsen

Tromsø Skiklubb
Anne Kjersti Kalvå Lundamo IL
Heidi Weng IL BUL
Helene Marie Fossesholm Eiker SK
Julie Myhre Byåsen IL
Mathilde Skjærdalen Myhrvold Vind IL
Tiril Udnes Weng Nes Ski
Lotta Udnes Weng Nes Ski
Raghild Gløersen Haga Åsen IL
Marte Skaanes Strindheim IL

Mer info finner du på Skiforbundets sider.