Lett å lage, lett å like, lett for kroppen

Kylling er en sikker vinner på middagsbordet, både når du har det travelt og når du vil imponere.

Med sin milde smak og sitt saftige kjøtt er kylling blitt en favoritt for mange store og små. Og det beste av alt; i tillegg til at det smaker godt er det godt for kroppen! Kylling er magert kjøtt og kan derfor nytes med god samvittighet.

Hvordan du velger å tilberede kyllingen, og hvilket tilbehør du vil ha til er opp til deg selv – her finnes det uante muligheter. Kylling egner seg godt på grillen, i ovnen, i stekepanna eller i supper.

Gi kyllingfileten en ny smak ved å surre den inn i spekeskinke, eller gi kjøttet ekstra piff med en marinade.

Har du det travelt er det lettvint å kjøpe en hel grillet kylling hos SPAR, plukke av kjøttet og servere det i en salat, i pitabrød med friske grønnsaker, eller i wraps. Har du god tid kan du helsteke kyllingen selv og servere den med deilig tilbehør.

Er du usikker på hvordan du griller kylling får du gode tips her.

Vi har samlet noen oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til nye middager med kylling. Bon appetitt!

Relatert innhold

Kyllingsalat med beter og byggryn

Lag en ny vri på kyllingsalaten med beter, byggryn og ovnsbakte gulrøtter.

Helstekt kylling med kremet appelsinsaus

Helstekt kylling med kremet appelsinsaus er rett og slett et stykke magi.

Grønn pasta med sprøstekt kylling

Lag pastaen selv eller kjøp fersk, ferdiglaget pasta den dagen du har litt mindre tid. Serveres med frisk rucculapesto.

Kål og kylling i smørsaus

Det er like godt med kyllinglår eller tynnskåret svinekjøtt som med kyllingfilet!