Ingredienser
Bakt potet med kyllingsalat med karri og Q-Drømmelett.
Fremgangsmåte
-
Bak potetene myke i ovnen på ca. 180 grader i 40-60 min. Potetene settes direkte på risten eller pakkes i aluminiumfolie.
-
Kutt kyllingfiletene i grove biter og stek det i en varm panne, eller kjøp ferdigstekt. Bland sammen Q-Drømmelett, karri, sennep og ett raspet hvitløksfedd. Finhakk vårløk. Ha i løken sammen med kyllingen oppi blandingen. Bland sammen og smak til med salt og pepper.
-
Fennikel strimles fint på en mandolin eller med en ostehøvel. Legg det i en bolle med iskaldt vann i kjøleskapet i ca. 30 min. Da blir det supersprøtt og vakkert til servering.
-
Når potetene er klare skjæres de i et kryss og fylles med kyllingsalaten. Topp med sprø fennikel og mye finhakket frisk gressløk.