Bakt potet med kyllingsalat

Bakt potet med kyllingsalat
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Bakt potet med kyllingsalat med karri og Q-Drømmelett.

Fremgangsmåte

  1. Bak potetene myke i ovnen på ca. 180 grader i 40-60 min. Potetene settes direkte på risten eller pakkes i aluminiumfolie.
  2. Kutt kyllingfiletene i grove biter og stek det i en varm panne, eller kjøp ferdigstekt. Bland sammen Q-Drømmelett, karri, sennep og ett raspet hvitløksfedd. Finhakk vårløk. Ha i løken sammen med kyllingen oppi blandingen. Bland sammen og smak til med salt og pepper.
  3. Fennikel strimles fint på en mandolin eller med en ostehøvel. Legg det i en bolle med iskaldt vann i kjøleskapet i ca. 30 min. Da blir det supersprøtt og vakkert til servering.
  4. Når potetene er klare skjæres de i et kryss og fylles med kyllingsalaten. Topp med sprø fennikel og mye finhakket frisk gressløk.