Bakt potet med skinke

Bakt potet med skinke
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En rykende fersk bakt potet fylt med kryddersmør, søt mais, rømmedressing og skinke. Serveres med en frisk og sommerlig salat!

Fremgangsmåte

  1. Bakepoteter: Forvarm stekeovnen til 200 ℃. Fordel grovsalt i bunn av en ildfast form. Vask og prikk potetene med en gaffel, legg de på saltet. Stek på midterste rille i 1,5 time, eller til potetene er møre.
  2. Kryddersmør: Rør sammen smør, hvitløk og krydder.
  3. Rømmedressing: Rør sammen alle ingrediensene.
  4. Servering: Sprøstek bacon i stekepanne. Skjær et dypt snitt i potetene og fyll dem med kryddersmør, revet ost, skinke, mais, rømmedressing og sprøstekt bacon.
  5. Dryss over gressløk. Server med en grønn salat, toppet med agurk og tomat og nytes sammen med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.