Ingen sommer uten reker

Vi har samlet våre beste oppskrifter, så du kan servere reker med ny vri gjennom hele sommeren.

Reker er nesten like essensielt om sommeren som iskrem, men det finnes mange måter å servere de rosa rakkerne på.

Det er selvsagt ikke noe i veien med den klassiske varianten med loff, majones og sitron, men hvis du har lyst til å utvide rekerepertoaret i sommer gir vi deg inspirasjon til å prøve noen nye smaker.

Husk også at det finnes mye annen god sjømat som også egner seg godt på middagsbordet gjennom sommeren. Hva med å prøve den belgiske klassikeren moules frites, eller en spansk paella?

Kos deg med havets fristelser i sommer!

Relatert innhold

Ferske vårruller med reker

Rock og rull! Drømmer du om å bli rockestjerne på kjøkkenet? Prøv deg på ferske vårruller med scampi, peanøtter og mynte.

Spicy reker i panne med godt brød og aioli

Reker stekes i olje, hvitløk, chili, paprikapulver og masse persille. Hjemmelaget aioli og brød som man dypper i den gode oljen/sausen. Dette blir en sommerhit!