Husk frokost!

En god frokost gir en god start på dagen. Med mat i magen økes konsentrasjonsevnen og prestasjonene utover formiddagen blir bedre.

Frokost er en viktig start på dagen for både barn og voksne. Noen er ikke så sultne med en gang de har stått opp, men alle bør spise litt før de tar fatt på en lang dag.

I våre butikker finner du et godt utvalg av ferske brød og bakervarer, men hvis du ikke rekker innom butikken før frokost er et tips er å varme noen frosne, grove rundstykker til frokost. Den gode lukten av «nybakt brød» gjør de aller fleste litt sultne. Hos SPAR og EUROSPAR har vi et stort utvalg av frosne rundstykker og halvstekte brød.

Har du litt ekstra tid kan du bake din egen bakst fra bunnen av. Vi har funnet frem oppskrifter som kan gi deg inspirasjon.

Lag litt hverdagsluksus ved å presse fersk appelsinjuice eller miks sammen en deilig smoothie. Med bær og korn i smoothien blir det sunt, godt og mettende. Også frokostblanding med yoghurt og en porsjon havregrøt både smaker godt på morgenen og metter godt.

Sett frem pålegg, skjær opp frukt og kos deg sammen med familien. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på brødskiva finner du det her.

Flere frokostforslag for store og små:

SPAR ønsker deg en riktig god frokost!

PS: Fant du ikke oppskriften du lette etter? Prøv vårt søk i oppskrifter øverst på siden eller klikk her for å finne din favorittoppskrift.