Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, sjekk her om det er noe som frister deg.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. Fra midten av februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, og dette året er intet unntak.

Flere av årets nyheter finner du her i SPARs netthandel

Hverdagsvinnere
Det er hverdager det er flest av og denne våren kommer det mange nyheter som både kan få deg ut av tidsklemma og gjøre hverdagen til en fest.

For deg som er glad i god ost på brødskiva, eller pizzaen, kommer Synnøve Finden med en god nyhet. Kongsgård er rund og nøtteaktig i smaken og laget på melk fra kuer i Namdalen. Du kan lese mer om denne nyheten her.

For deg som vil ha middagen unna i en fei kommer Grandiosa med en nyhet i Delux-serien; Grillkylling. Lofoten kommer med sine milde og gode fiskekaker, men nå som en 16-pakk som du finner i frysedisken. Dette er perfekt både for singelhusholdninger og barnefamilier. En annen fiskenyhet denne våren er fiskeburger med purre og paprika fra Fiskemannen, tips til servering finner du her.

Fra Jacobs utvalgte kommer en kremet potetsalat med rene og gode smaker. Denne løfter ethvert spekemat- eller grillmatmåltid.

For deg som vil sette litt fart på matpakka kan du prøve Eldorados Crabstick og wasabisalat, en majonesbasert salat med forsiktig sting av wasabi. Mens Freia sjokonøtt kan fort bli en favoritt blant familiens yngre medlemmer.

Etter måltidet kommer som regel oppvasken, men denne våren gjør Finish det enkelt for deg med sin nyhet Ultimate all in 1. Du kan lese mer om denne nyheten her.

Hverdagsvinnere_SPAR_700x200.jpg

I det søte hjørnet?
Selv om nyttårsforsettene ikke har gått ut på dato enda er det jo lov å kose seg med noe godt innimellom. Denne våren kommer det flere nyheter både for deg som er glad i salt og søtt. 

Maarud kommer med to varianter av sin nye Håndverkschips, den ene med finmalt salt og den andre med biff og pepper. Les mer om disse nyhetene her.

Freia kommer nå med en ny sjokoladeplate som er en videreutvikling av den klassiske Firkløveren. Denne våren har de tilsatt kaffe til klassikeren og sjansen er vel stor for at det er mange som kommer til å nyte denne til nettopp en kopp med kaffe i løpet av våren. 

Kims kommer også med to nyheter, en kraftig Pepper punch og Paprika kick. Vil du helst blande det søte og det salte kan du prøve deg på Sjokonøtts som er en av nyhetene fra Snop. Her får du peanøtter med sjokoladetrekk i ulike farger, laget av sertifisert kakao. Snop kommer også med nyheten Yummy Gummi, som er gummigodteri i ulike farger og former med søt fruktsmak.

Også i kjekshylla skjer det ting denne våren. Safari kommer med en ny variant som ikke bare har sjokoladebiter i kjeksen, men også er dyppet i sjokoladetrekk. Berthas kommer med to nyheter denne våren, knasende sprø sitroncookies og sjokoladesnitter.

Snacks og godteri_SPAR_700x200.jpg

Flere av årets nyheter finner du her i SPARs netthandel

Leskende nyheter
Denne våren kommer Coca-Cola med flere nyheter, blant annet har Monster, i samarbeid med tidenes Formel 1-kjører, utviklet et fantastisk tilskudd til porteføljen – nemlig Monster Lewis Hamilton. Produktet har en deilig smak av fersken og nektarin, er sukkerfri og inneholder kun veganske ingredienser. Denne må prøves!

Monster lanserer også et nytt sukkerfritt produkt i Ultra-serien – Monster Ultra Rosa! Denne har en forfriskende smak av røde bær og er lettdrikkelig med null sukker og null kalorier blandet med Monster sin helt unike energiblend. 

Urge kommer nå i en sukkerfri utgave – Urge No Sugar. Urge No Sugar har den samme gode, forfriskende smaken av sitrusfrukter som den originale Urge - bare uten sukker. 

Fanta fortsetter å optimalisere smaksporteføljen med denne varianten med en deilig og frisk smak av bringebær. En smaksfavoritt blant målgruppen, og selvfølgelig sukkerfri. Prøv den da vel!

Denne våren lanseres også Burn Fruit Punch – en deilig energidrikk med en smakseksplosjon av frukt. Denne garanterer et forfriskende og fruktig kick!

For deg som kan sette pris på saft kommer Fun Light i to nye smaker; Vannmelon og Mango. Her er det bare å ønske sommeren velkommen!

Drikke_SPAR_700x200.jpg

Kalde nyheter
Denne våren kommer det fire nyheter i småisdisken til Hennig Olsen. Nude er 80 % frukt på pinne og kommer nå i smaken eksotiske frukter. Et godt valg for deg som vil ha is, men ikke så mange kalorier. I Creme-serien kommer en variant med smak av cappuccino, trukket med mørk sjokolade. De siste årene har Hennig Olsen gjort suksess med melkesjokoladeis og firkløveris, men i år er det favoritten Smil som står for tur. Med sjokoladetrekk av Freia melkesjokolade og en kjerne av myk toffee kan det nok være at dette blir en sommerfavoritt for flere. 

For de minste kommer en Dyreparken-is som er melkefri og består av 50 % frukt. Fruktisen har smak av fersken og eple, og er dyppet i trekk med jordbærsmak. Med kun 63 kalorier per is kan både foreldre og barn nyte denne med god samvittighet.

Is_SPAR_700x200.jpg

Nyheter fra bakeriet
Denne våren kommer Bakerens utvalgte rundstykker, dette er rustikke og saftige rundstykker og variantene du kan teste denne våren er:

  • Landstykke: Et smaksrikt, fint (6 %) rundstykke som passer til alt!
  • Kornstykke: Et saftig, smaksrikt og halvgrovt (35 %) rundstykke med mye frø og korn.
  • Havrestykke: Et grovt rundstykke (63 %) bakt med havre og solsikkekjerner.
  • Müslistykke: Et grovt rundstykke (84%) bakt med gresskarskjerner, solsikkekjerner og flak av havre og hvete. Aprikos og rosiner gir saftighet og sødme til Müslistykke som har en god bittfølelse.

Bakerens utvalgte_rundstykker_700x200.jpg

Er du mer glad i myke brød kommer Bakehuset med en ny variant av Myk & Rund med hele frø og kjerner. Dette gir god tyggemotstand og smak, samtidig som brødet saftig og selvsagt mykt og rundt.

Følger du selv FODMAP-dietten, eller kjenner noen som gjør det, kommer det også en god nyhet i brødhylla denne våren. Det nye grove speltbrødet er det eneste ferdigbakte brødproduktet i det norske markedet som er sertifisert og merket «FODMAP-Friendly». Dette er et mindre brød bakt på mel fra spelt, som er rikt på fiber og nøkkelhullsmerket. Brødet passer for alle, men er gunstig for deg som følger lav FODMAP-dietten.

Speltbrød_myk og rund_700x200.jpg

For deg som vil ha noe søtt til kaffen kan Oskars trippel sjoko være akkurat det du har ventet på. En bolle stappfull av sjokolade, laget i samarbeid med TikTok’er og bolleelsker Oskar Westerlin. Saftig, dagsfersk bolle med sjokoladebiter, melkesjokoladeglasur og melkesjokoladedekor – trippel sjokoglede! I våre butikker kan du også finne den nye wienerfletten med vanilje og bringebær, samt berlinerbollen Boston Cream; en saftig berlinerbolle med vaniljekrem og kakaoglasur. 

Søte nyheter_Bakehuset_700x200.jpg

Savner du en nyhet i din lokale SPAR-butikk? Ta kontakt med betjeningen og hør om de kan ta den inn for deg.

Flere av årets nyheter finner du her i SPARs netthandel