Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, sjekk her om det er noe som frister deg.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. Fra midten av februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, og dette året er intet unntak.

Hverdagsvinnere
Det er hverdager det er flest av og denne våren kommer det mange nyheter som både kan få deg ut av tidklemma og gjøre hverdagen til en fest.

Eldorado gjør jobben for deg og du kan nå få kjøpt eggeplommer og eggehvite på flaske. Praktisk for deg som er glad i å bake.

For deg som vil ha middagen unna i en fei kommer Peppes med en nyhet i frysedisken; Half'n half med skinke og pepperoni. Fersk & Ferdig har laget en tacopizza som er digg til både lunsj og middag, og Findus kommer med frøpanert fisk som enkelt blir til en sunn middag for både liten og stor. 

Til matpakka byr Grilstad på både pestomarinert og sweet chilli-marinert kyllingfilet, som gir matpakka litt ekstra svjung. Mens Mild & Snill brunost fra Synnøve er laget på kumelk og kan fort bli en favoritt blant familiens yngre medlemmer.

Bilde_hverdagssprodukter.jpg

I det søte hjørnet?
Selv om nyttårsforsettene ikke har gått ut på dato enda er det jo lov å kose seg med noe godt innimellom. Denne våren kommer det flere nyheter som vi som er i det søte hjørnet kan kose oss med. 

Trenden med å blande det søte og salte ser ikke ut til å gi seg med det første.

Freia kommer nå med en ny sjokoladeplate med popcorn, mais og havsalt. Og Nidar sin favoritt Smash! kommer nå også som sjokoladeplate. Nidar og Kims har også slått seg sammen og laget Crunchos; en pose hvor det deiligste fra to verdener møtes ifølge produsenten. En helt ny sprø og ekstra luftig snacks fra KiMs, dekket med deilig melkesjokolade fra Nidar.

Snacksen fra Kims kommer også som snacks uten sjokolade. Og for deg som er glad i potetgull kan du glede deg over at Sørlandschips kommer med tre nye smaker i Tynn og sprø-serien; Pink Himalayasalt, Sweet chilli og Havsalt & sort pepper. I tillegg kommer de med en variant med jalapeno og Creme Fraiche. Eldorado kommer også med tre nye snacksvarianter i Knask-serien.

Også i kjekshylla skjer det ting denne våren. Freia kommer med Sjokoloops som er sprø kjeks med sjokoladebiter og sjokoladetrekk. Safari kommer med nyheten Cookie Dough, en myk og digg kjeks ifølge produsenten.

Og for deg som ønsker å fylle godteskålen med litt bedre samvittighet kommer Godt & Blandet nå med Ekte frukt, et mer naturlig godteri som har en frisk og naturlig smak og inneholder 50 % frukt. 

Bilde_sukkervarer_700x200.jpg

Flere av årets nyheter finner du her i SPARs netthandel

Veganske nyheter
Enten du er veganer, er laktoseintolerant eller bare ønsker å benytte deg av plantebaserte produkter så kommer det flere nyheter denne våren som du kan glede deg til.

I Gryr-serien kommer TINE med to varianter av havredrikk laget på norsk havre, Gryr revet som er et plantebasert alternativ til ost med gode smelteegenskaper og Gryr matfløyel som både kan piskes til krem og er kokestabil i matlaging. 

Gryr_produkter_TINE_700x200.jpg

Leskende nyheter
Denne våren kommer en nyhet mange har ventet på, Norges største kaffemerke kommer som kapsler! Joh. Johannson lanserer Evergood-kapsler kompatible med Nespresso- og Dolce Gusto-systemet. Både Evergood Classic og Evergood Dark Roast vil være tilgjengelig for begge systemene. Evergood-kapslene er sertifisert av Rainforest Alliance.

I brushylla kommer Coca-Cola med en variant med lime, mens Fanta kommer med mangosmak og uten sukker. Battery kommer med smak av pære, mens Monster kommer med smak av eksotisk appelsin og vannmelon, sistnevnte er også uten sukker.

Bilde_drikke_700x200.jpg

 

Nyheter i meierihylla
For deg som sverger til Norvegia Lett kommer det en god nyhet denne våren, den blir nemlig tilgjengelig i pakning på 1 kg. Ellers lanserer TINE en kokefløte som er robust og fyldig og passer godt til koking over tid. Og for deg som er glad i fyldig yoghurt kommer det nå en naturell gresk type fra TINE som er proteinrik og laktosefri, perfekt både til frokost og matlaging.

TINE_meierinyheter_700x200.jpg

Kalde nyheter
Denne våren kommer det fire nyheter i småisdisken til Hennig Olsen. Idyll er plantebasert med smak av salt karamell, mens det i Creme-serien kommer en pistasjvariant. De siste årene har Hennig Olsen gjort suksess med melkesjokoladeis og firkløveris, men i år tar de turen til smågodthylla og har satt sammen det beste fra to verdener når de slår sammen saftis og ferskensmågodt. Dette kan fort bli en sursøt sommerfavoritt for både store og små.

Også i år har Hennig Olsen funnet frem en klassiker fra arkivet som får skinne på ny. Noen husker sikkert SvalBar som sist figurerte på iskartet i 1990 og 2002. Denne våren gjør peanøttisen med karamell, sjokolade og salte peanøtter comeback, vi kan ikke si noe annet enn at vi gleder oss!

Isnyheter_HennigOlsen_2022.png

Nyheter fra bakeriet
For alle grovbrødelskere kommer det en velkommen nyhet i hyllene denne våren. Fullkornsbrød fra Bakehuset er bakt på både hvete- og rugkorn og er 85 % grovt og nøkkelhullsmerket. I tillegg er brødet litt mindre og passer derfor godt for deg som vil unngå tørt brød.

For deg som vil ha noe søtt til kaffen kan Karamell og pekansnurr være akkurat det du har ventet på. Det er en snurr som er fylt med kanelremonse og pekannøtter og toppet med karamellglasur. Wienerbollen gjør også sitt inntog i bakerihyllen denne våren og er en luftig bolle av wienerdeig, fylt med krem og toppet med sjokoladeglasur. 

Produktene blir stekt i butikk og du kan dermed få det med deg rykende ferskt!

Bilde_bakehylla_700x200.jpg

Rene klær og tenner
Jordan kommer denne våren med en tannbørste som reduserer plastavfallet med 82 % ved at du kun bytter ut hodet på tannbørsten når det er tid for å bytte ut tannbørsten. 

Og OMO har også tenkt på bærekraft når de relanserer sin refill-pakning slik at den nå kommer i pappkartong med helletut og kork. Produktet består nå av hele 90 prosent fornybare materialer.

Bilde_hygiene_700x200.jpg

Savner du en nyhet i din lokale SPAR-butikk? Ta kontakt med betjeningen og hør om de kan ta den inn for deg.

Flere av årets nyheter finner du her i SPARs netthandel