Godt håndverk fra Maarud

Etter lang tid med utvikling lanserer Maarud nå Håndverkschips.

– Selv om vi har laget potetgull siden 1936, har vi aldri tidligere brukt så lang tid på å komme frem til et produkt. Og sjelden har vi vært så fornøyd med resultatet! Vår sprøeste chips er et resultat av snart 90 års erfaring og godt håndverk, forteller prosjektleder i Maarud, Annette Eidesen stolt. 

Denne våren utvider nemlig Maarud snackshylla med et autentisk kvalitetsprodukt med få ingredienser. Du finner det i butikken nå, og er du en snackselsker bør du kjenne din besøkelsestid. 

– I løpet av de 24 årene jeg har jobbet i Maarud så har jeg vært med på å utvikle mange produkter og Håndverkchips er et av dem jeg er mest stolt av. Det er en helt glimrende kvalitet og en veldig god smak, sier produktutvikler Randi Sanderud.

Hun kan fortelle at de har arbeidet med produktet i lang tid, og at de har tatt med seg viktige innspill fra kundene på veien.

– Forbrukerne fortalte oss at det er ikke nødvendigvis de mest spenstige smaken de vil ha, men det skal være mye smak. Saltet vi bruker er av en helt egen finmalt kvalitet som gir en veldig fin saltopplevelse i munnen, forklarer Sanderud.

Håndverkschips.png
Maarud Håndverkchips kommer i to smaker; Finmalt salt og Biff og pepper.

Dette er en satsning fra Maarud for å skape vekst og lønnsomhet i kategorien. Det har blitt jobbet mye med det kreative konseptet rundt chipsen.

– Vi har jobbet sammen med The Oslo Company og briefen vi ga dem var at vi ønsket at produktet skulle svare for seg selv, med råvarene og håndverket i fokus. Det har de levert på sammen med Flambert. Vi har jobbet tett sammen med et utrolig dyktig og dedikert team som har skjønt vårt behov gjennom hele prosessen, forteller markedsansvarlig i Maarud, Cathrine Moksnes.

fra v Cathrine, Annette, Randi .jpg
Cathrine Moksnes, Annette Eidesen og Randi Sanderud er svært stolte av den nye Håndverkschipsen.