Få dagens luke på e-post

Sørg for at du ikke går glipp av en eneste luke i vår julekalender!

Snart er det jul og vi gleder oss! Meld deg på vår julekalender og vi tipser deg daglig på e-post under hele konkurranseperioden. Blant alle som melder seg på vår julekalender innen 30. november kan du bli den heldige vinner av et gavekort fra SPAR på kr 1000.

Du vil få daglig påminnelse om at det kommer nytt spørsmål hver dag frem til og med 24. desember. Svarer du riktig kan du vinne flotte premier fra SPAR og Coca-Cola!

Premier i årets julekalender
Vi vil hver dag dele ut et gavekort på 1000 kroner hos SPAR og en gøyal julegenser fra Coca-Cola. Hovedpremien, som trekkes på julaften, er et rødt mini-kjøleskap fra Coca-Cola, samt et gavekort hos SPAR på 1000 kroner.

Vilkår
Du vil motta én daglig e-post med påminnelse, og én e-post etter jul med informasjon om fordelene med å abonnere på vårt nyhetsbrev. Utover denne vil du ikke motta flere e-poster når konkurranseperioden er over og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake via en avmeldingslenke, slik at du ikke vil motta flere e-poster.

Du må være over 18 år for å delta. Konkurransereglene finner du her

Når du takker ja til daglig e-post kommer vi til å sjekke om du er Trumf-medlem. Er du Trumf-medlem blir det enklere å delta på julekalenderen ved at du ikke trenger å legge inn navn og e-post hver dag.