Spis deg mett på kotelett
En sikker vinner på grillen i sommer.
Koteletten er en klassiker på grillen og blir servert til middag mangfoldige dager i det ganske land gjennom sommeren.
Kjøttet har en deilig smak og kan gjerne serveres med nypoteter og en grønn salat, eller kanskje med en lun potetsalat til. Ser du derimot for deg at det kan bli mange kotelettmiddager i løpet av sommeren kan det være morsomt å prøve noe nytt.
Vi har funnet frem noen oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til å servere kotelettene på en litt annerledes måte denne sommeren.
Unngå tørre koteletter
Uansett hva du velger som tilbehør er det viktig å behandle kotelettene varsomt. Det er ingen som liker tørre kjøttstykker, og koteletter skal ikke ha alt for hard varme. Stek i to minutter på hver side på direkte varme og etterstek deretter i noen minutter på indirekte varme.
Lykke til med en av sommerens mange favoritter, og er du i stuss om hva du skal servere til dine koteletter er det bare å spørre betjeningen i din lokale SPAR-butikk for gode råd.