Grillede nakkekoteletter

Grillede nakkekoteletter
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Fått ferten av et uimotståelig grillmåltid? Da er det mest sannsynlig nakkekoteletter med grillede grønnsaker og sitronsmør.

Fremgangsmåte

  1. Salte og pepre kjøttet. Stek potetene i ovnen som anvist på pakken. Lag saus og sitronsmør. Del opp de grønnsakene du skal ha på grillen.
  2. Grill kotelettene på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Legg dem deretter på indirekte varme og stek de videre noen minutter, slik at de blir gjennomstekte. La de hvile 5-10 minutter før du serverer.
  3. Gi frukt og grønt litt tid på grillen også, men disse blir fort ferdig, så det kan du gjøre mens kotelettene hviler.
  4. Server med hvitløkspoteter, grillede grønnsaker, god saus og smør som smelter på det varme kjøttet.
  5. Kjør alle ingrediensene i den grønne sommersausen jevnt i en blender eller med en stavmikser til en frisk saus.
  6. Bland sammen alle ingrediensene i sitronsmør med en gaffel.