Ingredienser
Fått ferten av et uimotståelig grillmåltid? Da er det mest sannsynlig nakkekoteletter med grillede grønnsaker og sitronsmør.
Fremgangsmåte
-
Salte og pepre kjøttet. Stek potetene i ovnen som anvist på pakken. Lag saus og sitronsmør. Del opp de grønnsakene du skal ha på grillen.
-
Grill kotelettene på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Legg dem deretter på indirekte varme og stek de videre noen minutter, slik at de blir gjennomstekte. La de hvile 5-10 minutter før du serverer.
-
Gi frukt og grønt litt tid på grillen også, men disse blir fort ferdig, så det kan du gjøre mens kotelettene hviler.
-
Server med hvitløkspoteter, grillede grønnsaker, god saus og smør som smelter på det varme kjøttet.
-
Kjør alle ingrediensene i den grønne sommersausen jevnt i en blender eller med en stavmikser til en frisk saus.
-
Bland sammen alle ingrediensene i sitronsmør med en gaffel.