Rødbetehummus
Lag et fristende tapasbord fylt med smakfulle, grønnsaksbaserte favoritter! Her er oppskrift på rødbetehummus.
20 min
EnkelTips!
Hummusen holder seg fint opptil en uke, dersom den oppbevares kjølig.
Slik gjør du
Til pynt:
- 1Tahini: Rist sesamfrøene gylne i en tørr panne, på middels sterk varme. Avkjøl. Ha det i en foodprosessor og tilsett salt og olivenolje. Kjør sammen til en glatt masse.
- 2Rødbetehummus: Tørk av overflødig væske på rødbetene. Sil og skyll kikertene i kaldt vann. Ha rødbeter, kikerter, presset sitron, hvitløk, olivenolje og krydder sammen med tahinien. Kjør sammen til en glatt, luftig og myk hummus i en foodprosessor.
- 3Smak til med sitron og salt. Ha det i en vid bolle, drypp over olivenolje og pynt med pistasjnøtter og sesamfrø.Tips!
Hummusen holder seg fint opptil en uke, dersom den oppbevares kjølig.
- 1