Kremet purre- og druesalat

Lag et fristende tapasbord fylt med smakfulle, grønnsaksbaserte favoritter! Her er oppskrift på kremet purre- og druesalat.

20 min
Enkel
Kremet purre- og druesalat
Tips!

I tillegg til tapasrettene anbefaler vi å servere nystekt focaccia, en skål med oliven og falafel. Varm opp falafel etter anvisning og legg det på litt Onna Big Butter salat med friske bringebær.

Slik gjør du

    1. 1
      Bland sammen iMat Fraiche, majones, sukker, salt og presset sitron. Skyll druene og del i to.
    2. 2
      Del purre i to på langs. Vask dem godt og kutt i tynne strimler. Bland alt godt sammen og smak til med salt.
    3. 3
      Serveres og nytes med noen bokser iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.
      Tips!

      I tillegg til tapasrettene anbefaler vi å servere nystekt focaccia, en skål med oliven og falafel. Varm opp falafel etter anvisning og legg det på litt Onna Big Butter salat med friske bringebær.

Lignende oppskrifter