Kremet purre- og druesalat
Lag et fristende tapasbord fylt med smakfulle, grønnsaksbaserte favoritter! Her er oppskrift på kremet purre- og druesalat.
20 min
EnkelTips!
I tillegg til tapasrettene anbefaler vi å servere nystekt focaccia, en skål med oliven og falafel. Varm opp falafel etter anvisning og legg det på litt Onna Big Butter salat med friske bringebær.
Slik gjør du
- 1Bland sammen iMat Fraiche, majones, sukker, salt og presset sitron. Skyll druene og del i to.
- 2Del purre i to på langs. Vask dem godt og kutt i tynne strimler. Bland alt godt sammen og smak til med salt.
- 3Serveres og nytes med noen bokser iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.Tips!
I tillegg til tapasrettene anbefaler vi å servere nystekt focaccia, en skål med oliven og falafel. Varm opp falafel etter anvisning og legg det på litt Onna Big Butter salat med friske bringebær.
- 1