Mat til mange – i én kjele

Gryterett er perfekt for deg som vil bruke lang tid ved middagsbordet og kort tid ved oppvaskbenken.

Gryteretter er perfekt å servere til mange og kan ofte nesten lage seg selv sånn at du får bedre tid med gjestene. 

Om du velger en vegetarisk variant, eller bruker kylling, kjøtt eller fisk i din gryterett velger du selv. Her kan du smaksette akkurat som du vil. Gryteretten er også perfekt hvis du har noen rester i kjøleskapet som du vil bruke opp, slappe grønnsaker blir som nye i en god gryte. 

For deg som skal være ute i skiftende vårvær er gryteretten perfekt. Den gir varmen tilbake i kropper som har vært ute i kulda og du får ekstra mye tid til utelek, mens gryta omtrent lager seg selv. 

Vi har funnet frem noen oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til å sette gryteretten på bordet, både til fest og hverdags. 

I tillegg har SPAR-butikkene også et stort utvalg gryteretter på pose du lett kan pimpe opp. Hva med å servere nachos og guacamole til Meksikansk gryte? Piff opp Jegergryten med brunost og litt solbærsaft, eller tilsett en boks ananas til Bali kyllinggryte, så får du garantert en middagssuksess.

Relatert innhold

Kyllingfrikassé

Sunn og god middag - denne retten lager du lett til hele vennegjengen!

Chili con carne med kjøttdeig og bønner

Santa Maria Tex Mex Chili Con Carne har en fyldig og kraftig smak full av chili. Kan tilberedes både med eller uten bønner og serveres med tortillas og en god salat. Eller hvorfor ikke ris.