Kyllingfrikassé

Kyllingfrikassé
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Sunn og god middag - denne retten lager du lett til hele vennegjengen!

Fremgangsmåte

  1. Vask og skrell grønnsakene og kutt de i litt store terninger og skiver mens løken kuttes i båter. Kutt kyllingen opp i litt store biter
  2. Lag jevning.
  3. Tilsett kylling og grønnsaker og la frikasseén koke i 10-15 minutter til kjøttet er gjennomkokt og grønnsakene møre. Smak det hele til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
  4. Jevning: Smelt smøret i en kjele (må ikke bli brunt) og rør inn melet litt etter litt. Spe med ca halvparten av buljongen, litt om gangen mens du hele tiden rører godt med en visp for å få ut eventuelle klumper. La koke opp. Ha deretter i resten av buljongen og fløten for å få rund og god smak.