Ingredienser
Bruk rester av kalkun, kylling, ribbe eller skinke i denne smakfulle paien med sprø bunn, grønnsaker og ost. Serveres med en frisk salat.
Fremgangsmåte
-
Kalkunpai: Smør en paiform (ca. 26 cm), legg i paibunnen, klem deigen godt inntil kantene og forstek etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt i en panne med 2–3 ss smør på høy varme. Tilsett grønnsakene, utenom spinaten, og la det surre i ca. 1 minutt. Ha i spinat og stek til den faller litt sammen. Krydre med salt og pepper og fordel ingrediensene jevnt over paibunnen.
-
Visp sammen ingrediensene til Crème Fraîche-blandingen og hell over. Dryss på ost og stek ved 200 °C på midterste rille, i ca. 20 min. til paien er gyllen og så vidt gjennomstekt. Pynt gjerne med litt ekstra vårløk og persille.
-
Druesalat: Fordel salat, nøtter, druer, salatost og rødløk utover et stort fat. Visp sammen ingrediensene til dressingen og ha over. Vend forsiktig sammen.