Porsjonsostekake med multecoulis
En hurtig ostekake med multecoulis der man helt enkelt bruker syltetøy som blendes helt fint og siles til en tykk deilig bærsaus.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
Kakebunn
- 1Knus sjokoflarn raskt i en foodprosessor til grove smuler.
- 2Fordel på 4 porsjonsglass.
- 1
Ostekrem
- 1Pisk sammen kremost, sitronsaft, vaniljesukker og melis på høy hastighet til det er godt blandet.
- 2Spe med kremfløte og pisk sammen til en luftig litt stiv krem.
- 3Fordel i glassene, sett kjølig minst 30 minutter før servering.
- 1
Multecoulis
- 1Kjør sammen multesyltetøy og sitron i en blender, sil av frøene.
- 2Fordel over ostekakene og pynt med friske bær.Tips!
Multecoulis kan erstattes med bringebær eller jordbærsaus.
- 1