Porsjonsostekake med multecoulis

En hurtig ostekake med multecoulis der man helt enkelt bruker syltetøy som blendes helt fint og siles til en tykk deilig bærsaus.

40-60 min
Enkel
Porsjonsostekake med multecoulis

Slik gjør du

  1. Kakebunn

    1. 1
      Knus sjokoflarn raskt i en foodprosessor til grove smuler.
    2. 2
      Fordel på 4 porsjonsglass.
  2. Ostekrem

    1. 1
      Pisk sammen kremost, sitronsaft, vaniljesukker og melis på høy hastighet til det er godt blandet.
    2. 2
      Spe med kremfløte og pisk sammen til en luftig litt stiv krem.
    3. 3
      Fordel i glassene, sett kjølig minst 30 minutter før servering.
  3. Multecoulis

    1. 1
      Kjør sammen multesyltetøy og sitron i en blender, sil av frøene.
    2. 2
      Fordel over ostekakene og pynt med friske bær.
      Tips!

      Multecoulis kan erstattes med bringebær eller jordbærsaus.