Nachos i stekepannen

Nachos i stekepannen
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hvem skulle trodd nachos kunne bli enda enklere å lage? Prøv vår utradisjonelle versjon med fyllet samlet i stekepannen og tortillachipsen på siden.

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk, skjær paprika i terninger og kutt chili i skiver. Varm opp Flytende Melange i stekepanne på sterk varme. Når margarinen har fått en nøttebrun farge, kan du steke vegetar- eller kjøttdeigen og blande inn tacokrydderet.
  2. Skjær mango i terninger og finhakk rødløk og chili. Legg det i en skål og skvis over saften av en halv lime. Legg i tre spiseskjeer med koriander og bland sammen.
  3. Når vegetar-/kjøttdeigen begynner å bli brun, legger du i løk, paprika og chili og blander det sammen. Ta over ost til sist og la det steke på middels varme med lokk til osten har smeltet. Ta pannen av platen.
  4. Skjær reddik og avokado i skiver og legg på toppen av nachosfyllet. Strø over hakkede vårløk og koriander og sett stekepannen på bordet. Server sammen med en skål med tortillachips og mangosalsa.