Ingredienser
En saftig lakseburger, smaker utrolig godt med en litt spicy mangodressing, avokadokrem, sprø sukkererter og cherrytomater.
Fremgangsmåte
-
Hot mangodressing: Skjær skallet av mangoen, ta vekk steinen og ha den i en blender med honning, lime og en klype salt. Kjør til en glatt dressing og rør inn finhakket chili uten frø.
-
Avokadokrem: Mos avokado med en gaffel, tilsett sitron, rør inn rømme og smak til med salt og pepper.
-
Lakseburgere: Ha olje i en stekepanne på litt sterk varme, krydre og stek lakseburgerne til de er gjennomstekt. Skru ned varmen mot slutten av steketiden.
-
Varm hamburgerbrødene i stekeovn i 2 min ved 200 ℃. Fyll dem med lakseburger, avokadokrem, salat, sukkererter, tomater og mangodressing. Serveres og nytes med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.