Salat med jordbær, avokadokrem og spekeskinke

Salat med jordbær, avokadokrem og spekeskinke
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

For mange er jordbær selve smaken av sommer. Bland dem med friske urter, salt skinke og sprø bruschetta - og der har du lykke på en tallerken.

Fremgangsmåte

  1. Vask grønnsakene. Del opp jordbær og vannmelon i skiver.
  2. Del agurken på langs og skrap ut kjernenemed en skje. Skjær deretter agurken i tynne skiver, litt skrått.
  3. Rist brødet og gni skivene med ett fedd hvitløk.
  4. Fordel grønnsakene på et stort fat. Ha over Ybarra olivenolje, salt og pepper.
  5. Topp med Stranda-skinke og frisk basilikum.
  6. Server med hvitløksbrød og erte-guacamole.
  7. Erte-guacamole: Kjør alt glatt med stavmikser.