Riskrem med marsipan og hermetiske kirsebær

Her får du en eksklusiv variant av riskremen til jul. Nyt den med glede!

20-40 min
Middels
Riskrem med marsipan og hermetiske kirsebær

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen.
    2. 2
      Bland inn den ferdigkokte grøten til riskremen har fått ønsket konsistens.
    3. 3
      Riv marsipanen på et rivjern. Hakk de skåldete mandlene grovt. Tilsett begge deler i kremen.
    4. 4
      Saus: Lag en jevning av litt av saften og potetmelet.
    5. 5
      Ha resten av ingrediensene til sausen i en kjele, og kok opp. Ta kjelen av platen, og rør inn jevningen.
    6. 6
      Servér riskremen med kirsebærsausen, og pynt med hele kirsebær. Ha litt sukker over sausen i muggen, så unngår du snerk.

Lignende oppskrifter