Slik lykkes du med bakingen

Cupcakes dekorert med sjokoladeglasur, bær og mynte.
Cupcakes dekorert med sjokoladeglasur, bær og mynte.

Med Melange går bakingen som en drøm og baksten får en kjempegod smak! Her er tre gode oppskrifter som passer perfekt til bursdag, selskap og selveste 17. mai-feiringen.

Lag flotte muffins 
Visste du at du med en og samme muffinsrøre kan lage ti ulike typer muffins? Ved å tilsette blåbær får du deilig blåbærmuffins og med en klype krydder har du laget smakfulle kryddermuffins. Se oppskriften på den smarte basisrøren på Melange.no og se tips til hvilke smaker du kan velge.

Er du en sjokoladeelsker så kan du også toppe muffinsene med herlig sjokoladeglasur. Bruk en sprøytepose med stjernetupp til å lage et pent rosemønster! Hold sprøytetuppen midt på muffinsen og begynn å klem rolig øverst på glasuren. Mens du klemmer, lager du en rolig sirkel med sprøytespissen, likt som du tegner et sneglehus, til glasuren dekker hele overflaten. Se oppskrift på sjokoladeglasur med Melange her!


SPAR_Melange_Sjokoladeglasur_bolle.jpg

Ta hvetebollen til neste nivå
Boller er alles favoritt og med litt sjokoladeglasur, gjør du dem simpelthen helt uslåelig. Del bollene i to, og fyll dem ved å lage en sirkel med glasur på skjæreflaten til den nederste halvdelen av bollen. Ta på lokket og smør en liten dæsj med glasur over toppen av bollen. Pynt med fargerikt strøssel og gjerne flagg til bursdager og 17. mai-feiringen.

Her finner du oppskrift på hveteboller hos Melange.

SPAR_Melange_Sjokoladeglasur_bursdagskake.jpg

Lag tidenes kuleste bursdagskake 
Sjokoladekake i langpanne er smaksvinner og får bursdagskakene unna i en fei. Smør på et godt lag med sjokoladeglasur og pynt med ditt favorittgodteri. Spar litt glasur til slutten slik at du kan pynte litt ekstra ved å lage små tupper eller stjerner med glasur innimellom godteriet. 

SPAR_Melange_Sjokoladeglasur_elegant_kake.jpg

Server elegant sjokoladekake 
Smør på et tynt lag med sjokladeglasur og pynt med gode bær for å få en elegang kake. Dryss over litt melis. Perfekt til 17. mai!

Her finner du oppskrift på sjokoladekake hos Melange. 

Med Melange på kjøkkenet er du sikret god smak og det blir enda litt lettere å lykkes med bakingen.