Sjokoladekake

Sjokoladekake
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Poppulær sjokoladekake med bringebærfyll og mørk sjokoladeglasur.

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokolade i vannbad, rør forsiktig inn flytende Melange på lav varme.
  2. Pisk egg, mel og sukker i en bolle og rør inn margarin- og sjokoladeblandingen. Pisk videre noen minutter.
  3. Helles i en godt smurt liten form (ca 20 cm i diameter), og stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca 30 minutter.
  4. Del kaken i to og legg oppå hverandre med bringebærkrem mellom.
  5. Glasur: Kok opp fløten, bland inn sjokoladebiter og rør om. Når glasuren blir kjølig og tykner til, spre den på toppen av kaken.
  6. Flere gode oppskrifter finner du på melange.no