Oppskrifter på påskekos

Påsken er tiden for å roe ned og kose seg med godt selskap og god mat. Derfor har vi laget deilige påskeoppskrifter som definitivt vil gi deg påskestemning.

fletteboller_appelsinglasur_paske_oppskrift_SPAR.jpgPåskebollen over alle påskeboller
Disse saftige påskebollene har den perfekte kombinasjon av søtt og friskt. Med litt appelsinsaft i glasuren og en deilig vaniljekrem i midten, sendes smaksløkene rett til himmels. Den pene flettekanten gjør dem ekstra fine og veldig gøy å lage. Det skal godt gjøres å ikke få påskestemning av disse bollene. Se oppskriften her!

varm_sjokolade_sjokomelk_paske_oppskrift_SPAR.jpg
“More is more”
Varm sjokolade hører påsken til, uansett om den nytes i skogen eller i sofakroken. Lag en ekstra luksuriøs versjon og topp den med deilig krem, raspet sjokolade og en håndfull marshmallows. Se oppskriften her!

Riddertoast_paske_oppskrift_SPAR.jpg
Påskens hvite ridder
Denne riddertoasten fortjener virkelig sin adelige tittel. Med smeltet TINE Ridderost på sprøstekt brød, blir dette en smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av. Perfekt som en enkel lunsj, matpakke eller kvelds. Se oppskriften her!

Kefirvaffel_brunost_paske_oppskrift_SPAR.jpg
Påskens høydepunkt
Vafler hører påsken til, og disse kommer med ekstra påskestemning. Med kefirmelk og raspet appelsinskall i røren, får du myke, luftige vafler med en søt smak av appelsin. Fyll dem med noen deilige skiver brunost og ferske jordbær. Perfekt til dessert og kveldsmat! Du kan til og med sette dem på frokostbordet – det er jo tross alt påske. Se oppskriften her!

sjokoladepudding_paske_oppskrift_SPAR.jpg
Ikke all salat er grønn
Avslutt påskekvelden med deilig sjokoladepudding toppet med frisk appelsinsalat og vaniljesaus. Desserten er enkel å lage og vil garantert begeistre venner og familie. Se oppskriften her!

Vi håper du få en nydelig påske med disse herlige oppskriftene. God påske!