Enkel og god turmat

Enten du er en erfaren turgåer eller bare glad i å være ute i naturen, så er god mat en viktig del av opplevelsen. Prøv våre syv enkle oppskrifter på turmat som er ekstra godt å ha i sekken!

Nyt varme pestosnurrer
Ta matpakken til et nytt nivå med varme pestosnurrer! Tilbered snurrene hjemme og stek dem i naturen. Litt luksus på tur som vil glede hele turfølget. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_tortillapizza.jpg
Tortillapizza på primus
La lunsjpausen bli en del av turopplevelsen ved å lage tortillapizza på primus. Det er kjempeenkelt og veldig godt, og du kan til og med tilpasse med din favorittopping. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_toast.jpgTurtoast
Varm toast er et deilig og enkelt alternativ for ivrige turgåere som ønsker noe varmt i magen. Så lenge matpakken har noen skiver med ost, er det enkelt å forvandle den til en sprø toast på bål eller primus. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_banansplitt.jpgEn søt avslutning
Avslutt turen med en søt belønning! Banansplitt er den perfekte turdesserten. Lett å lage og veldig godt. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_kaffemocca.jpg
Få varmen med kaffe mocca
Hva er vel bedre enn å sitte ute i det fri med en god matpakke og en varm kopp kaffe? Smak kaffe mocca – en litt søtere kaffe med kakaopulver. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_smores.jpgS’mores på tur
Lag gode turminner med S’mores! Denne søte godbiten består av smeltet sjokolade, myk marshmallow og sprø kjeks. Perfekt rundt bålet eller primusflammen. Se vår oppskrift her.

SPAR.no_turmat_oppskrift_pannekaker.jpgPannekaker på primus
Gjør lunsjpausen til turens høydepunkt og stek pannekaker på primus! Enkle, mettende og utrolig gode. Se vår oppskrift her.