Turtoast

Turtoast
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hva er vel bedre enn å varme seg på knasende toast når du er ute på tur? Et deilig og enkelt alternativ for ivrige turgåere som ønsker noe varmt i magen.

Fremgangsmåte

  1. Forberedelser hjemme: Skjær fire skiver av et godt brød og smør på litt pesto. Legg på et stykke spekeskinke eller annen skinke på hver skive, og så en skive hvitost. Skjær paprika i tynne skiver og legg en på hver av dem. Topp med litt frisk basilikum eller annet tørket krydder. Pakk dem ned i en matboks.
  2. Steking på turen: Gjør klar primusen og sett den på medium varme. Smelt litt smør i pannen. Legg toasten ned i pannen og dekk til med aluminiumsfolie. La det stå i ca. 5 min til osten har blitt myk. Hvis du har bål, kan du pakke inn hele toasten i aluminiumsfolie. Husk å pakke med en klype eller lignende som du kan bruke til å ta ut toasten når den er ferdig varmet.