Ingredienser
Nystekte pannekaker på primus blir fort turens høydepunkt! Enkelt, mettende og veldig godt.
Fremgangsmåte
-
Forberedelser hjemme: Legg de tørre ingrediensene i en bolle. Mål opp de våte ingrediensene i et litermål og tilsett halvparten i bollen sammen med egg og salt. Rør godt rundt. Når alle klumper er rørt ut, tilsett resten av væsken og rør godt. Hell røren over på en flaske som du kan ta med på tur. Her fungerer gamle brusflasker like godt som termosflasker. Det viktigste er at den er tett. Røren vil svelle mens den ligger i sekken og være klar til bruk når du er fremme.
-
Steking på turen: Gjør klar primusen og varm en panne til medium varme. Smelt litt smør i pannen før du heller i litt av pannekakerøra. Unngå å fylle den helt ut til kanten, da det er vanskeligere å snu den. La pannekaken steke noen minutter før du snur den. Røren skal bli fast på overflaten av pannekaken før den er klar til å snus. La den steke et par minutter på den andre siden før du serverer den med litt sukker, marshmallows og friske bringebær.