Pasta med tomatsaus og fetaost

Pasta med tomatsaus og fetaost
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Lettere blir det ikke. Lag pasta til middag, og spis den hjemme eller ta den med i piknikkurven

Ingredienser

  • 3 store tomater
  • 3 bokser hermetiske tomater
  • 4 ss olivenolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stor bunt basilikum
  • 100 g myk fetaost
  • 2 ss kesam
  • Salt og pepper
  • 150 g pasta av valgfri type

Slik gjør du

  1. Skjær et lite kryss i tomatene og ha dem i kokende vann i 15 sekunder. Trekk forsiktig skinnet av og grovhakk dem.
  2. Hell av væsken fra de hermetiske tomatene og hakk dem.
  3. Varm oljen i en gryte og ha i hvitløken (la dem ikke få farge) Tilsett tomatene og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i hakket basilikum.
  4. Kok pastaen som anvist på pakken. Rør sammen fetaost og kesam. Server pastaen med tomatsaus, basilikumblader og fetaostblanding.