Biscotti

Biscotti
12 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Lag disse deilige småkakene og nyt de gjerne med en kopp god kaffe.

Ingredienser

  • 200 g hakkede mandler
  • 50 g hakket sjokolade
  • 125 g hvetemel
  • 125 g grovt speltmel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts kanel
  • 150 g demerarasukker
  • 2 store egg
  • 2 ss rapsolje

Slik gjør du

  1. 1. Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett ett egg av gangen, ha i oljen og rør til en samlet deig. Sett deigen kjølig i 30 minutter.
  2. 2. Del deigen i fire og rull ut 2-3 cm tykke pølser. Legg pølsene på en stekeplate med bakepapir og stek på 175 grader i 20 minutter.
  3. 3. La pølsene avkjøle seg litt før du skjærer dem opp på skrå, cirka 2 cm tykke. Legg biscottiene tilbake på stekebrettet og stek dem i 20 minutter til på 150 grader til de er gylne.
  4. Gir ca. 25 stk.