Biscotti

Biscotti
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Knasende julekos med biscotti! Italienske kjeks med smak av høytid. Perfekt å ha på lur i skapet når du får uventet julebesøk.

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 grader. Bland egg og smør godt sammen.
  2. Tilsett grovhakkede mandler, sukker, mel og bakepulver. Rør om. Deigen skal være litt klissete.
  3. Fordel deigen i to avlange, litt flate, ruller på et stekebrett med bakepapir.
  4. Stek i ca 15 minutter på 200 grader. La rullene avkjøles litt og skjør dem i biter, ca. 2 cm brette, litt på skrå.
  5. Stek dem ytterligere 1 time på 70 grader til de er helt tørre.
  6. Pisk kremen sammen med sukker. Vend forsiktig inn multer. Server multekrem med biscotti og pistasjenøtter.
  7. Fra SPAR julehefte 2019