Riddertoast med pestosmør

En utrolig saftig og smakfull toast med TINE® Ridderost, pestosmør, ruccula, tomat og salami. Serveres med rømmedipp.

20 min
Enkel
Riddertoast med pestosmør

Slik gjør du

  1. Rømmedipp

    1. 1
      Rør sammen smør og pesto, smør brødskivene med et litt tykt lag. Legg salami, ost, ruccula og tomat lagvis på 4 brødskiver, avslutt med resten av skivene slik at pestosmøret er på toppen. Stek i varmt toastjern til osten har smeltet og brødet er gyllent. Del i to på skrå og server gjerne med en god rømmedipp til.
      Tips!

      Har du ikke toastjern? Stek toasten i en panne på middels sterk varme, snu av og til. Toasten kan også fint stekes i vaffeljern.

    2. 2
      Bland sammen alle ingrediensene til rømmedippen. Smak til med salt og pepper.
      Tips!

      Ta med deg toast på tur. Stek den i aluminiumsfolie på grill eller bål. Er du så heldig å ha et toastjern for bål, bruk gjerne det.

Lignende oppskrifter