Riddertoast med pestosmør
En utrolig saftig og smakfull toast med TINE® Ridderost, pestosmør, ruccula, tomat og salami. Serveres med rømmedipp.
20 min
EnkelSlik gjør du
Rømmedipp
- 1Rør sammen smør og pesto, smør brødskivene med et litt tykt lag. Legg salami, ost, ruccula og tomat lagvis på 4 brødskiver, avslutt med resten av skivene slik at pestosmøret er på toppen. Stek i varmt toastjern til osten har smeltet og brødet er gyllent. Del i to på skrå og server gjerne med en god rømmedipp til.Tips!
Har du ikke toastjern? Stek toasten i en panne på middels sterk varme, snu av og til. Toasten kan også fint stekes i vaffeljern.
- 2Bland sammen alle ingrediensene til rømmedippen. Smak til med salt og pepper.Tips!
Ta med deg toast på tur. Stek den i aluminiumsfolie på grill eller bål. Er du så heldig å ha et toastjern for bål, bruk gjerne det.
- 1