Ingredienser
Med ferdiglaget thaisuppe har du verdens beste utgangspunkt. Vi serverer med frisk koriander, lime- og chilibrød.
Fremgangsmåte
-
Tilbered suppen som anvist på pakken. Skjær vårløk og sukkererter i tynne strimler. Topp suppen med vårløk, sukkererter, cashewnøtter og frisk koriander. Server med lime- og chilibrød med hvitløk til.
-
Smelt smøret og varm opp melk og vann til ca. 37° C. Tilsett gjær og rør til det løses opp.
-
Ha i salt og rør inn hvetemele. Elt deigen i en kjøkkenmaskin i ca. 10 minutter og la deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 30 minutter.
-
Sett ovnen på 180 °C.
-
Kjevle ut deigen til en rektangulær 0,5 cm tykk leiv. Fordel fyllet på hele leiven. Skjær 5 cm tykke remser og twist dem. Legg dem på en bakepapirkledd stekeplate og stek dem i ovnen i ca. 15 minuter, eller til de er gylne.
-
Mos sammen alle ingrediensene til fyllet til en glatt røre.