Svinestrimler med meksikanske smaker i lefse

Svinestrimler med meksikanske smaker i lefse
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Strimlet svinekjøtt, sprø grønnsaker, bønner med meksikanske smaker – dette er en hot favoritt!

Fremgangsmåte

  1. Varm opp oljen i en stor panne. Finhakk hvitløk og chili og la det frese i pannen sammen med svinekjøttet. Legg oppi løk i tynne båter og la det steke sammen med kjøttet. La alt steke til det har fått farge, ca. 10 minutter bør være tilstrekkelig. Ha i bønner, krydder og vann. La det koke opp og smak til med salt og pepper. Skjær sukkererter, agurk og salattopper i tynne biter eller strimler. Server kjøtt- og bønnepannen med tortilla eller pitabrød, friske grønnsaker, en liten (eller stor) klatt rømme, frisk koriander og litt revet ost på toppent. Dette er en populær rett hos mange barn – her kan de plukke og velge tilbehør akkurat slik de vil ha sin wrap. God middag!