Svinestrimler med meksikanske smaker i lefse
Strimlet svinekjøtt, sprø grønnsaker, bønner med
meksikanske smaker – dette er en hot favoritt!
20-40 min
MiddelsTips!
Tilsett mer chili hvis du vil ha mer sting – eller mer rømme
hvis du vil ha en mildere smak.
Slik gjør du
Til servering
- 1Varm opp oljen i en stor panne. Finhakk hvitløk
og chili og la det frese i pannen sammen med
svinekjøttet. Legg oppi løk i tynne båter og la det
steke sammen med kjøttet. La alt steke til det har
fått farge, ca. 10 minutter bør være tilstrekkelig.
Ha i bønner, krydder og vann. La det koke opp og
smak til med salt og pepper.
Skjær sukkererter, agurk og salattopper i tynne
biter eller strimler. Server kjøtt- og bønnepannen
med tortilla eller pitabrød, friske grønnsaker,
en liten (eller stor) klatt rømme, frisk koriander
og litt revet ost på toppent.
Dette er en populær rett hos mange barn – her
kan de plukke og velge tilbehør akkurat slik de vil
ha sin wrap. God middag!
- 1