Svinestrimler med meksikanske smaker i lefse

Strimlet svinekjøtt, sprø grønnsaker, bønner med
meksikanske smaker – dette er en hot favoritt!

20-40 min
Middels
Svinestrimler med meksikanske smaker i lefse
Tips!

Tilsett mer chili hvis du vil ha mer sting – eller mer rømme
hvis du vil ha en mildere smak.

Slik gjør du

  1. Til servering

    1. 1
      Varm opp oljen i en stor panne. Finhakk hvitløk
      og chili og la det frese i pannen sammen med
      svinekjøttet. Legg oppi løk i tynne båter og la det
      steke sammen med kjøttet. La alt steke til det har
      fått farge, ca. 10 minutter bør være tilstrekkelig.
      Ha i bønner, krydder og vann. La det koke opp og
      smak til med salt og pepper.

      Skjær sukkererter, agurk og salattopper i tynne
      biter eller strimler. Server kjøtt- og bønnepannen
      med tortilla eller pitabrød, friske grønnsaker,
      en liten (eller stor) klatt rømme, frisk koriander
      og litt revet ost på toppent.

      Dette er en populær rett hos mange barn – her
      kan de plukke og velge tilbehør akkurat slik de vil
      ha sin wrap. God middag!