Tortillawraps
Prøv denne gode wraps-varianten med grove lefser. Enkelt, sunt og kjempegodt
20 min
EnkelSlik gjør du
Tortillawraps
- 1Varm stekepannen og stek svinekjøttdeigen på middels varme. Tilsett kryddermiksen med litt vann som anvist på posen og la det koke i tre minutter. Riv salatbladene i passende biter, finhakk løk og tomater. Legg mais, løk, salatbønner, tomater i små skåler. Varm tortillalefsene som anvist på pakken.
- 1
Guacamole:
- 1Guacamole: Mos avokadoen med en gaffel. Del tomaten i to, ta ut kjernene og skjær den i små terninger. Bland avocado, tomater og koriander. Press i limesaft og smak til med litt salt. Tilsett finhakket chili hvis du ønsker den litt sterkere.
- 2Fyll de varme tortillalefsene og server med salsa og guacamole ved siden av.
- 3Husk rømme!
- 4Tips: Guacamole kan brukes til taco og fajitas, og passer fint som dip til grønnsaker.
Avocado inneholder masse sunt fett som er godt for hjertet.
- 1