Crispy Chicken Burger
En nydelig Crispy Chicken burger stekt i stekepanne eller airfryer for en rask og enkel middag. Serveres med en frisk kålsalat og chunky dressing.
20-40 min
EnkelSlik gjør du
Til servering:
- 1Frisk kålsalat: Bland sammen alle ingrediensene, smak til med sitron, salt og pepper.
- 2Chunky dressing: Bland sammen alle ingrediensene.
- 3Honningsriracha: Bland sammen alle ingrediensene. Ønsker du det ekstra hot, smak deg frem til din favorittstyrke.
- 4Burgerne: Varm burgerne etter anvisning eller i airfryer, til de er gjennomvarme og har en sprø overflate. Varm hamburgerbrødene i 2 minutter i forvarmet stekeovn på 200 ℃, i airfryer, på grillen eller i en stekepanne. Legg lagvis chunky dressing, salat, kålsalat og kyllingburger. Ha til slutt litt honningsriaracha over og nyt burgeren med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.
- 1