Svinefilet med tilbehør

20-40 min
Enkel
Svinefilet med tilbehør
Tips!

Bruk en av våre sommer-marinader til kjøttet!

Slik gjør du

    1. 1
      Start med paprikasaus.
      Sett ovnen på 220° C og kle
      en stekeplate med bakepapir.
      Del paprika i midten. Skrell
      løk og hvitløk og del i to. Fordel
      på brettet og dryss over olje. Stek
      til grønnsakene er svidde i kantene.
      Når paprikaen har kjølnet litt ned drar
      du av skinnet. Kjør alt i en blender eller
      bruk stavmikser og ha i crème fraîche.
      Smak til med salt og pepper og ha alt i en
      kasserolle, den varmes til slutt.
    2. 2
      Vask og del opp grønnsakene i grove biter.
      Salte og pepre kjøttet og grill det deretter på
      alle sider til det får fin grillfarge. Legg det så i
      aluminiumsfolie på siden av grillen, på indirekte
      varme. Beregn ca. 20 minutter i folien.
    3. 3
      Stek deretter grønnsakene. Poteter, søtpotet
      og løk tar lengre tid, så begynn med disse.
      Når de ulike grønnsakene får fin farge legger du disse også på indirekte varme. Fordel grønnsaker på et stort
      fat eller en fjøl. Skjær opp kjøttet og dandér det over grønnsakene. Pynt med friske urter som rosmarin,
      timian eller oregano. Server med varm paprikasaus.
  1. Paprikasaus

    Lignende oppskrifter