Bakt potet med skinke

En rykende fersk bakt potet fylt med kryddersmør, søt mais, rømmedressing og skinke. Serveres med en frisk og sommerlig salat!

Over 60 min
Enkel
Bakt potet med skinke
Tips!

Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Bakepoteter: Forvarm stekeovnen til 200 ℃. Fordel grovsalt i bunn av en ildfast form. Vask og prikk potetene med en gaffel, legg de på saltet. Stek på midterste rille i 1,5 time, eller til potetene er møre.
    2. 2
      Kryddersmør: Rør sammen smør, hvitløk og krydder.
    3. 3
      Rømmedressing: Rør sammen alle ingrediensene.
    4. 4
      Servering: Sprøstek bacon i stekepanne. Skjær et dypt snitt i potetene og fyll dem med kryddersmør, revet ost, skinke, mais, rømmedressing og sprøstekt bacon.
    5. 5
      Dryss over gressløk. Server med en grønn salat, toppet med agurk og tomat og nytes sammen med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.
      Tips!

      Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.