Bakt potet med skinke

En rykende fersk bakt potet fylt med kryddersmør, søt mais, rømmedressing og skinke. Serveres med en frisk og sommerlig salat!

60+ min
Enkel
Bakt potet med skinke
Tips!

Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Bakepoteter: Forvarm stekeovnen til 200 ℃. Fordel grovsalt i bunn av en ildfast form. Vask og prikk potetene med en gaffel, legg de på saltet. Stek på midterste rille i 1,5 time, eller til potetene er møre.
    2. 2
      Kryddersmør: Rør sammen smør, hvitløk og krydder.
    3. 3
      Rømmedressing: Rør sammen alle ingrediensene.
    4. 4
      Servering: Sprøstek bacon i stekepanne. Skjær et dypt snitt i potetene og fyll dem med kryddersmør, revet ost, skinke, mais, rømmedressing og sprøstekt bacon.
    5. 5
      Dryss over gressløk. Server med en grønn salat, toppet med agurk og tomat og nytes sammen med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.
      Tips!

      Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.