Bakt potet med skinke
En rykende fersk bakt potet fylt med kryddersmør, søt mais, rømmedressing og skinke. Serveres med en frisk og sommerlig salat!
60+ min
Enkel
Tips!
Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.
Slik gjør du
Til servering:
- 1Bakepoteter: Forvarm stekeovnen til 200 ℃. Fordel grovsalt i bunn av en ildfast form. Vask og prikk potetene med en gaffel, legg de på saltet. Stek på midterste rille i 1,5 time, eller til potetene er møre.
- 2Kryddersmør: Rør sammen smør, hvitløk og krydder.
- 3Rømmedressing: Rør sammen alle ingrediensene.
- 4Servering: Sprøstek bacon i stekepanne. Skjær et dypt snitt i potetene og fyll dem med kryddersmør, revet ost, skinke, mais, rømmedressing og sprøstekt bacon.
- 5Dryss over gressløk. Server med en grønn salat, toppet med agurk og tomat og nytes sammen med en iskald boks Coca-Cola Zero Sugar.Tips!
Dersom du ønsker ekstra sprøtt potetskall, gni potetene inn med olivenolje.
- 1