Italienske sushiruller

Smakfulle ruller laget med spekeskinke, ruccula, saftige tomater og fersk mozzarella – toppet med balsamico. En italiensk vri på sushi!

20 min
Enkel
Italienske sushiruller
Tips!

Rullene kan fint lages et par timer før servering og oppbevares kjølig.

Slik gjør du

    1. 1
      Legg et bakepapir på benken. Legg på spekeskinke tett i tett, med en liten overlapping, slik at du får et rektangel.
    2. 2
      Fordel ruccula, mozzarella, soltørkede tomater, tomat og basilikum langs midten av skivene.
    3. 3
      Krydre med pepper og bittelitt salt. Rull det tett sammen og del rullen i store munnfuller. Ha til slutt over balsamico og pinjekjerner.
    4. 4
      Serveres og nytes med iskald Coca-Cola Zero Sugar.
      Tips!

      Rullene kan fint lages et par timer før servering og oppbevares kjølig.

Lignende oppskrifter