Kotelett med ny vri!
Spennende tilbehør som bulgursalat, selleri, vårløk, eple og fetaost løfter denne retten til himmels.
20 min
MiddelsTips!
Tips! Grillet eple smaker også godt til denne retten.
Slik gjør du
Marinade
- 1Bland sammen eplemos, olje og skall og saft fra 1/2 sitron. Finhakk ingefær og ha den i. Bland godt sammen. Tilsett salt og pepper.
- 2Grill kjøttet på høy varme, ca. 5 minutter på hver side. Under grillingen pensler du på marinade på begge sider.
- 1
Salat
- 1Kok bulgur etter anvisning på pakken.
- 2Finhakk selleri og vårløk. Skjær eplet i skiver. Bryt store biter av osten og dryss over pepper og litt olivenolje. Bland sammen.
- 3Dersom du ikke får tak i bulgur kan du godt bruke pasta eller fullkornsris.
- 4Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2015.
- 1