Kotelett med ny vri!

Spennende tilbehør som bulgursalat, selleri, vårløk, eple og fetaost løfter denne retten til himmels.

20 min
Middels
Kotelett med ny vri!
Tips!

Tips! Grillet eple smaker også godt til denne retten.

Slik gjør du

  1. Marinade

    1. 1
      Bland sammen eplemos, olje og skall og saft fra 1/2 sitron. Finhakk ingefær og ha den i. Bland godt sammen. Tilsett salt og pepper.
    2. 2
      Grill kjøttet på høy varme, ca. 5 minutter på hver side. Under grillingen pensler du på marinade på begge sider.
  2. Salat

    1. 1
      Kok bulgur etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Finhakk selleri og vårløk. Skjær eplet i skiver. Bryt store biter av osten og dryss over pepper og litt olivenolje. Bland sammen.
    3. 3
      Dersom du ikke får tak i bulgur kan du godt bruke pasta eller fullkornsris.
    4. 4
      Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2015.

Lignende oppskrifter