Gulrotsuppe med parmesan og gresskarkjerner

Når fargene forsvinner utendørs, henter vi dem inn på tallerkenen. Nyt smaken og synet av gulrotsuppe toppet med parmesan og gresskarkjerner.

20-40 min
Enkel
Gulrotsuppe med parmesan og gresskarkjerner

Slik gjør du

    1. 1
      Grovhakk gulrot, løk og hvitløk. Surr det i olje til det får litt farge.
    2. 2
      Hell over vann og tilsett buljong. La alt koke til grønnsakene er myke. Ha i fløte. Kjør suppa glatt med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
    3. 3
      Varm en panne med litt smør. Salt og pepre kyllingen, og stek de på middels varme til de er gylne og gjennomstekte. Server suppa med skivet kylling, gresskarkjerner, litt raspet parmesan og valgfrie, friske urter.

Lignende oppskrifter