Thaisuppe med snadder!
Med ferdiglaget thaisuppe har du verdens beste utgangspunkt. Vi serverer med frisk koriander, lime- og chilibrød.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Tilbered suppen som anvist på pakken. Skjær vårløk og sukkererter i tynne strimler. Topp suppen med vårløk, sukkererter, cashewnøtter og frisk koriander. Server med lime- og chilibrød med hvitløk til.
- 1
Lime- og chilibrød med hvitløk
- 1Smelt smøret og varm opp melk og vann til ca. 37° C. Tilsett gjær og rør til det løses opp.
- 2Ha i salt og rør inn hvetemele. Elt deigen i en kjøkkenmaskin i ca. 10 minutter og la deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 30 minutter.
- 3Sett ovnen på 180 °C.
- 4Kjevle ut deigen til en rektangulær 0,5 cm tykk leiv. Fordel fyllet på hele leiven. Skjær 5 cm tykke remser og twist dem. Legg dem på en bakepapirkledd stekeplate og stek dem i ovnen i ca. 15 minuter, eller til de er gylne.
- 1
Fyll
- 1Mos sammen alle ingrediensene til fyllet til en glatt røre.
- 1