Pho med biff

Pho er en herlig vietnamesisk nudelsuppe proppfull av god kryddersmak og passer perfekt på en kald høstdag. Her er vår vri på suppen, en hurtig variant med ferdiglaget kjøttkraft som tar kort tid å tilberede.

40-60 min
Enkel
Pho med biff

Slik gjør du

  1. Suppebase

    1. 1
      Kok opp kraft (ev. buljong) i en stor kjele.
    2. 2
      Skrell og del løk i grove terninger og ingefæren i store biter.
    3. 3
      Svi løk og ingefær i en tørr panne til overflaten er mørk.
    4. 4
      Rist krydderne i en tørr stekepanne på middels sterk varme i ca. 1 minutt. Hell det i kraften, tilsett fish sauce og sukker, og la suppa småkoke i ca. 30 minutter.
  2. Til servering

    1. 1
      Sil suppa over i en ny kjele, kok opp og smak til med fish sauce og salt.
    2. 2
      Kok risnudler etter anvisning, fordel på 4 store suppeboller.
    3. 3
      Legg over biff, pak choy, bønnespirer, gulrot, vårløk og chili. Hell på kokende kraft til det dekker ingrediensene, pynt med frisk koriander.
    4. 4
      Server med limebåter, sriracha og hoisinsaus, som kan tilsettes suppa for ekstra smak.
      Tips!

      Pak choy kan erstattes med kinakål.