Pho med biff
Pho er en herlig vietnamesisk nudelsuppe proppfull av god kryddersmak og passer perfekt på en kald høstdag. Her er vår vri på suppen, en hurtig variant med ferdiglaget kjøttkraft som tar kort tid å tilberede.
40-60 min
EnkelSlik gjør du
Suppebase
- 1Kok opp kraft (ev. buljong) i en stor kjele.
- 2Skrell og del løk i grove terninger og ingefæren i store biter.
- 3Svi løk og ingefær i en tørr panne til overflaten er mørk.
- 4Rist krydderne i en tørr stekepanne på middels sterk varme i ca. 1 minutt. Hell det i kraften, tilsett fish sauce og sukker, og la suppa småkoke i ca. 30 minutter.
- 1
Til servering
- 1Sil suppa over i en ny kjele, kok opp og smak til med fish sauce og salt.
- 2Kok risnudler etter anvisning, fordel på 4 store suppeboller.
- 3Legg over biff, pak choy, bønnespirer, gulrot, vårløk og chili. Hell på kokende kraft til det dekker ingrediensene, pynt med frisk koriander.
- 4Server med limebåter, sriracha og hoisinsaus, som kan tilsettes suppa for ekstra smak.Tips!
Pak choy kan erstattes med kinakål.
- 1