Kremet fiskesuppe

La restene få skinne i en skikkelig god fiskesuppe! Hiv oppi det du har av fisk, fiskeboller eller fiskekaker til overs fra middag dagen før og gjerne kokte grønnsaker, ris eller poteter. Dette blir kjempegodt!

20 min
Enkel
Kremet fiskesuppe
Tips!

Suppa kan varieres med flere typer fisk, skalldyr og grønnsaker etter hva du har i kjøleskapet. Har du bare en type fisk går det også fint. Ønsker du å bruke rå fisk beregn litt lengre trekketid.

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Smelt margarin i en kjele på middels sterk varme, fres løk og hvitløk til det er blankt. Rør inn hvetemel, spe med fiskebuljong og fløte, til en glatt suppe. La det småkoke i ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt, pepper og sitron.
    2. 2
      Ha i fisk, grønnsaker og ris, la det trekke i suppa til alt er gjennomvarmt. Dryss over vårløk, gressløk og dill. Har du reker, legg de på toppen rett før servering. Server med hjemmelaget hvitløksbrød eller annet godt bakverk.
      Tips!

      Suppa kan varieres med flere typer fisk, skalldyr og grønnsaker etter hva du har i kjøleskapet. Har du bare en type fisk går det også fint. Ønsker du å bruke rå fisk beregn litt lengre trekketid.

Lignende oppskrifter