Kantarellsuppe

Plukk sopp selv eller kjøp den fersk hos oss!

20-40 min
Middels
Kantarellsuppe

Slik gjør du

    1. 1
      Stek soppen i smør til den er gylden og sprø. (Legg til side noen kantareller til å pynte suppen med.)
    2. 2
      Tilsett finhakket løk, hvitløk, persille og skrelt potet kuttet i småbiter – sammen med litt smør. La det hele surre til løken er blank og myk.
    3. 3
      Tilsett buljongterningen, vann og fløte. La suppen koke i ca. 20 minutter på svak varme. Kutt baconet i terninger og stek til det er sprøtt og gyldent. Bruk gjerne litt av baconet til pynt også.
    4. 4
      Mos suppen med stavmikser. Blir suppen for tykk kan du tilsette mer vann. Smak til med salt, pepper og hvitvinseddik.
    5. 5
      Server suppen med kantarell- og baconblandingen og gjerne brytebrød.

Lignende oppskrifter