Ingredienser
Prøv lam på grillen i sommer. Skivet lammelår med tzatziki og couscoussalat er perfekt sommermat.
Fremgangsmåte
-
Tenn grillen i god tid før middagen. Begynn med å lage tzatziki. Rasp agurken og legg den i et rent kjøkkenhåndkle sammen med saltet. Press ut væsken. Bland sammen yoghurt og presset hvitløk. Når agurken er ”tørr” blander du den i yoghurten og smaker til med pepper og evt. litt mer salt. Dette kan du godt gjøre en time før.
-
Bland sammen couscous, granateplefrø, finhakket vårløk og ruccula. Skjær reddikene tynt og tilsett disse i salaten. Før du skal servere topper du couscoussalaten med mynteblader, salt, pepper og litt olivenolje. Press over saft av 1/2 lime.
-
Stek kjøttet på høy temperatur, ca. 5 minutter på hver side for en rosa kjerne. Server lammelåret med couscoussalat og tzatziki.